23 Ağustos 2012 Perşembe

Evet yeniyim :)


Burda yeniyim ve yeniliğim tamamen merakımdan. Yazılar yazmayı severim.Oldukça çok yazarım. Edebi, sanatsal, hatıra, anı, öykü her türlü yazım vardır. Eleştrilmeyi pek sevmem ha bide susturulmayı yani birinin sus demesinden hoşlanmam. Konuşmayı severim.
Hayatım gökkuşağı kadar renklidir ama en çokda yeşil. Renkleri ve renklendirmeyi severim. Yorulmam. Gezerim gezdiğimde gördüğümü yazarım. Takıntılarım elbet var ama şimdi bide onlardan başlamam. Hırsımdan bazen ben bile korkarım.Korkmak demişken aslında korkak biri değilimdir gözümün gördüğünden korkmam.
Nasıl birisin derseeeenn:


Empati yeteneği çiftçekirdekli, okulda; derste ağzıvar dili yokken, tenefüslerde haylaz mı haylaz deli dolu, evde başbelası, Lise1. sınıfa kadar "dante gibi ortasındayım ömrün" dizesini "dantel gibi ortasındayım ömrün" diye algılayıp "banane milletin dantelinden,benim ömrüm niye dantel olsun" diye eleştiren, popüler olmayı bir kenara bırakıp saygın olma peşine düşen, 'olduğu gibi kabul et' ilkesini benimseyen bundan sebep herkesi seven, hayatına giren herkese hakettiği değeri veren, sonradan kazanılmış bir titizliğe sahip (özellikle sinirlendiğinde simetrik olan), hayatının belli dönemlerinde kazıklanan, düşse de kalkmasını beceren, paraya tamah etmeyen ama gereğine inanan, "Allahım az verip yalvartma, çok verip şaşırtma" duasını dilinden düşürmeyen, hayvansever ama insansevmezlerden hazzetmeyen, film meraklısı, tiyatrosever, gözlem yeteneği yüksek,esnaf-tavla muhabbetine bayılan, aşırı realist biraz postmodern,birazdan birazcık çokcana fazla pesimist, tek hazinesinin dostları olduğunu bilen, "aile" denildiğinde akan suları durduran, babasına tek kelime ile "aşık" bir kız çocuğu olarak büyüyen, yerinde ve zamanında davranan, biraz kıskanç, elde ettiğinin değerini bilen, takıntılı, macerayı seven, okumaya bayılan(hemen hemen bir kitaplığı bitirip,bir kitaplığa sahip olan), herkesten öğrenen, iki dinleyen bir söyleyen,haksızlığa tahmmül edemeyen nerede olursa muhakkak maydonoz olan, yağmurlu havasever,müzik hastası,bazen agresif bazen polyanna, konuşmayı zaten severdim iyi geldi; gülen bir çift gözü hiç bir servete değişmeyen, böyle kendi halinde bir insan; kısaca öğretmenlerininde değimiyle "İncelikli Hayta" iştee :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder